History

skrivet den: 2008-11-18 klockan: 01:24:27 Random Kommentarer (2)
I have a thing to confess
Jag tycker historia är jävligt coolt, speciellt "tragedier" jag kan läsa om det i timmar, titta på klockan och tänka "oj, är klockan redan kvar över ett" idag blev det Titanic, får gåshud bara av att se bilder, veta att skeppet ligger på havets botten. Vad var det som gick så fel? Ett skepp som sägs vara osänkbart förliser på sin första och sista resa.
Visste ni att det va 123 svenskar med på båten? varav 89 omkom, de flera från Norden som var med på båten var fattiga och enbart med på båten för att försöka finna lyckan i USA.
Och enbart 20% av ALLA män som var med på båten överlevde, därav några som fuskade och kastade sig ner i livbåtarna, klädde ut sig till kvinnor and so on.

För ett par veckor sen var jag helt inne på Tsarsläktet Romanov som härskade i Ryssland för många, många år sedan. Jag satt och sökte bilder på google och kände något slags välbefinnande av att se bilder på det utdöda, mördade släktet.
under revolutionen tvingades de fly. Natten mellan 16-17 Juli mördades släktet, ihjälskjutna. Sägs det!. Det sägs även att en kropp fattades, Anastasia. Alla har väll hört om den tecknade filmen, Anastasia. Den är egentligen inte baserad på prinsessan, utan på en tjej, som enda tills sin död påstod att hon var den riktiga prinsessan. Nu efter henner död är det bevisat att det inte var så.





Kommentarer
Postat av: cindy

Historia kan vara spännande ibland :)

2008-11-18 @ 16:07:41
URL: http://lifeofcinderella.blogg.se/
Postat av: My Josephine

Mmm håller med Cindy :)

2008-11-18 @ 21:07:37
URL: http://mitsukononame.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0