Northern lights

skrivet den: 2008-11-30 klockan: 22:39:46 Random Kommentarer (1)


Skitfin video


Teori och godis

skrivet den: 2008-11-30 klockan: 19:17:03 Random Kommentarer (0)
Åkte till Martin i lördags morse, tiden där har spenderats med pizza ätande, godis ätande, soffsovande, "skräck"filmstittande och teoriplugg.

I morse vaknade vi (eller jag) först av ringklockan, ett par gånger. Viggo, Johanna och Stina våldgästade det sovande huset. Jag somnade om och sedan vaknade vid tio och insåg att det inte var värt att sova mer.
Så vi gick upp, åt frukost, busade lite och duschade. Så åkte vi ner till stan en sväng och sen åkte jag hem.
Här hemma i Finspång har jag varit på Luciakröningen, ätit mat, godis och lussebulle. Mamma bakar ljust surdegsbröd just nu, vet inte vad jag tycker om den saken, säkert ätbart.

och nu har jag slutligen bara en sak att säga.
Jag vill också sova i fjällen

Finally

skrivet den: 2008-11-28 klockan: 22:45:34 Random Kommentarer (2)
Äntligen


Det var på tiden Svenska folket
Sov gott Johan Palm

Min pappa strutsen?

skrivet den: 2008-11-28 klockan: 20:31:46 Random Kommentarer (0)
min pappa vid matbordet
Vi pratade om den "nya klädaffären" här på stora alén

P: Finns det något för sånna som mig?
M: hur då menar du?
P: Aa, Strutsar
M: haha, va menar du?
P: Jaa. smala ben och tjock kropp


bloggkoll

skrivet den: 2008-11-27 klockan: 23:27:36 Random Kommentarer (0)
Vill du veta att jag (eller andra bloggar) har uppdaterat utan att anstränga dig?
Prenumerera då på inlägg via bloggkoll
Här har du en direktlänk till min blogg.
Enjoy

Visst känns det fint nu, Jocke Berg

skrivet den: 2008-11-27 klockan: 23:08:41 Random Kommentarer (1)


Filip & Fredriks Version av Håkans Hurricane Gilbert
En "hyllning" till Kent's Jocke Berg

yes !

skrivet den: 2008-11-27 klockan: 19:37:29 Random Kommentarer (2)
YES !!!
Jag vann adventsljusstaken
jag som sa senast igår att jag aldrig vinner någonting
skitkul tycker jag :D

11 månader

skrivet den: 2008-11-24 klockan: 18:21:13 . Kommentarer (2)

11 månader
I love you

I mitt vita vinterland

skrivet den: 2008-11-24 klockan: 18:17:33 . Kommentarer (0)
Long Time - No Seen
Men det struntar jag i Nu. Har haft en skön helg.
Är ledig från skolan idag och i morgon, för alla lärare är på studieresa i Paris. Skönt för dom ,skönt för oss, så det är väll ingen som direkt grinar över det.
Martin sov hos mig inatt, vaknade upp i morse och jag kände på mig att det skulle vara massa snö ute, och titt på tusan, det var det ju också. Rätt mysigt, när man är inomhus.
Provade mitt skidställ igår. Känner för att köpa nytt. men hittar ingenting jag vill ha direkt, plus att jag tyvärr inte har råd.
Det är väll visserligen skitsamma endå när man typ aldrig kommer att åka endå. Men förhoppningsvis några gånger i allafall.

Va ute och fotade lite precis, men bara ett litet tag för sedan höll jag på att frysa fingrarna av mig, så jag gick in.
Funderar dock på att gå ut en gång till, till affären, men känns onödigt. Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan fixa lite mat, men det lär väll dröja ett tag. Hon är på ljusparty, och jag hoppas hon köper nya ljus åt mig.
Men Men, nu ska jag kolla om jag fortfarande jag disney channel, mysa och vänta på mamma. igen. Hehe

HoHoHo

skrivet den: 2008-11-20 klockan: 23:52:48 Random Kommentarer (1)
Så var man med i en tävling till
för jag har alltid lärt mig att man aldrig vinner om man inte tävlar

Här hittar du den senaste tävlingen
om den finaste Adventsljustaken

20/11

skrivet den: 2008-11-20 klockan: 22:43:00 Random Kommentarer (0)
Det är fruktansvärt halt ute.
Har haft en bra dag idag, älskar bra dagar. Vaknade upp klockan åtta brevid min sötsovande pojkvän. bestämde mig för att snooza en kvart, bara för att få kramas ett tag till. blev 25 minuter istället, men det gjorde ingenting. Gick upp, sminkade mig och gick till praktiken. Där fick jag först göra lite rensjobb och sen gjorde jag en text till trottoarprataren, känns skönt att göra någonting som betyder något. Sen har jag mest försökt mig på mina julkort, går frammåt.

Det var väll ungefär det jag har gjort idag. hehe. Ska gå och borsta mina tänder, rada upp förkylningspreparaten på nattduksbordet och krypa ner i sängen.


tävlar

skrivet den: 2008-11-19 klockan: 11:22:44 Random Kommentarer (1)


Jag är med och tävlar om en teckning ritad av jätte duktiga Isabella.
Klicka här för att komma till hennes blogg


Nedräkningen börjar

skrivet den: 2008-11-19 klockan: 09:13:46 Random Kommentarer (0)
Trött, Trött, Trött
Men snart är det bara ett halvår kvar.
Jag är fruktansvärt trött på min klass (med undantag)
Allt jävla gnäll och att alla kräver att få saker på silverfat.
Jag älskar att tänka på hur allt går åt helvete när dessa kommer ut i verkligheten
och det inte finns någon att klaga på.
Hur allt faller ihop, tills folk inser att man inte kan vara idioter hela livet.
Hur de sedan blir lite sorgsna när de inser hur de betett sig
I tre jävla år.
Någon dag är det dags att bete sig som en individ.
Den dagen var för ett halv år sedan, minst

Godnatt, redan?

skrivet den: 2008-11-18 klockan: 23:07:42 Random Kommentarer (0)
Idag blev jag väckt av min pappa vid halv ett, jag vaknade till och gick upp. Så började vi prata om att bränna filmer, jag satt nämligen och läste lite om det igår, jag är värdelös på det. Så sa jag att vi skulle köpa dvd+R filmer. Av en ren tvångstanke gick jag in på kontoret, och hittade en hel hög med sådana. Ingen visste att vi hade några.

Så min dag har alltså gått ut på att läsa tutorials. Fixade ett bränningsprogram och det gick bra, filmen funkar i DVD spelaren men, det är en vattenstämpel eftersom jag har laddat ner utan licenskod.
Därför ska jag få låna en skiva av David i morgon, sen ska det bli bränna av.

Har även varit på körskolan, hade teorilektion. Den gick förvånansvärt snabbt, känns som om isen har släppt lite nu. inte riktigt samma pinsamma tysnad nu, inte hela tiden iallafall.

Nu ska jag tydligen sova, tidigt tycker jag.
Men Men

History

skrivet den: 2008-11-18 klockan: 01:24:27 Random Kommentarer (2)
I have a thing to confess
Jag tycker historia är jävligt coolt, speciellt "tragedier" jag kan läsa om det i timmar, titta på klockan och tänka "oj, är klockan redan kvar över ett" idag blev det Titanic, får gåshud bara av att se bilder, veta att skeppet ligger på havets botten. Vad var det som gick så fel? Ett skepp som sägs vara osänkbart förliser på sin första och sista resa.
Visste ni att det va 123 svenskar med på båten? varav 89 omkom, de flera från Norden som var med på båten var fattiga och enbart med på båten för att försöka finna lyckan i USA.
Och enbart 20% av ALLA män som var med på båten överlevde, därav några som fuskade och kastade sig ner i livbåtarna, klädde ut sig till kvinnor and so on.

För ett par veckor sen var jag helt inne på Tsarsläktet Romanov som härskade i Ryssland för många, många år sedan. Jag satt och sökte bilder på google och kände något slags välbefinnande av att se bilder på det utdöda, mördade släktet.
under revolutionen tvingades de fly. Natten mellan 16-17 Juli mördades släktet, ihjälskjutna. Sägs det!. Det sägs även att en kropp fattades, Anastasia. Alla har väll hört om den tecknade filmen, Anastasia. Den är egentligen inte baserad på prinsessan, utan på en tjej, som enda tills sin död påstod att hon var den riktiga prinsessan. Nu efter henner död är det bevisat att det inte var så.





länsstyrelser?

skrivet den: 2008-11-17 klockan: 09:02:05 Random Kommentarer (0)
Sitter i skolan just nu
snorig och dan, skitjobbigt faktiskt
ska försöka inse vad länsstyrelsernas huvuduppgifter är, och hur dom sköter dom
whaaaat?
jag hittar ingenting, gjorde inte det förra lektionen heller. bajs !

Min helg

skrivet den: 2008-11-16 klockan: 23:43:42 Random Kommentarer (1)
Haft en trevlig helg faktiskt, även om jag har spenderat den utan Murren. Var på O'learys i lördags och firade min mamma som fyllde år, 46 år gammeltanten.Nejvars. vi åt nachos med ostdipp, salsa och guacamole, det var faktiskt skitgott. sen beställde jag chicken thai. Kyckling stekt i kokosmjölk och jasminris. Det smakade också bra, men tyvärr var såsen lite väl tjock. till sist beställde vi in varsin drink och så, den var också god, har dock ingen aning om vad det var jag drack. Så iallfall, nu är jag sugen på att dra med min kära "dubbeldejtande" pojkvän dit för att äta nachos. lovar, gott som fan.
När vi kom hemåt efter middagen tittade jag på How I met your mother och drack te, försökte mig på någon fantasy film men var alldeles för trött, får bli någon annan dag. Somnade och blev väckt av att telefonen ringde, sen sov jag gott igen.

I morse hade jag satt klockan på tio i tio för att bevaka min auktioner på tradera som gick ut klockan tio, jag vann. så nu snart är jag ägare av säsong 2&3 av Mcleods daughters. mamma och jag blev överlyckliga.
Annars idag har jag bara tagit det lugnt, till skillnad från vinden som rör runt som tusan utomhus. Har ätit kyckling och potatisgratäng. så jävla gott.

Nu ikväll har jag slappat med min tjuriga mamma, jag gjorde pannkakor åt oss som vi åt medans vi tittade på Erik och Mackan, nu ligger jag nedbäddad med nyplattat hår. tittar på how I met your mother och tänker lite runt allt som håller på i mitt liv.

I morgon ska jag och mamma förhoppningsvis bort till badhuset för att sola, så fruktansvärt skönt, men innan, så ska jag klara av en heldag i skolan, frisk denna måndag.

(bild, jag i lördags, uppsatt hår dagen till ära)

batman vs batman

skrivet den: 2008-11-14 klockan: 23:07:10 Random Kommentarer (0)

Borgmästaren i den turkiska staden Batman måste vara en grining jävel. En sån som inte klarar av att det går bra för någon annan. enligt en artikel i aftonbladet stämmer han regissören och producenterna till filmen "Batman - the dark night", varför? joo, han påstår att deras stadsnamn uppkom långt före Batman figuren. Och att nu namnet har använts utan någon som helst information till borgmästare Pucko. Han påstår också att filmen INdirekt har bidragit till att fler kvinnor tar självmord. Är detta patetiskt eller bara fruktansvärt pinsamt? Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.
Mer än att ni kan läsa hela artikeln här

14/11-08

skrivet den: 2008-11-14 klockan: 11:05:52 Random Kommentarer (3)
Lära känna? Vad sa du att du sa sa du?
Så gick man som sagt i trean, sista året på gymnasiet, tredje året i samma klass, med samma människor. Samma parallellklass med samma människor. Och då, en trist dag i november är det dags, nu äntligen händer det... "lära-känna-bingo". Min fråga är alltså, är det här skolan missanpassad eller är det jag som alltid trott att man ska lära känna varandra i början. Eller, skolan kanske vill att vi ska få upp ögonen för nytt folk, för jag vet att både Petra och Eriksson har en hund, Petra har till och med två. Cassandra gillar ridsport och Tobias gillar fotboll. Laana går inte till skolan och Disa gillar skräckfilmer. Men tyvärr, så får inte dessa påståenden, inte ett enda, mig att vilja hoppa i famnen på en nygammal klasskamrat och knyta band föralltid, BFF, best friends forever. Så antagligen, så har John Bauer- Itmedia-Malin Tyni, Än en gång misslyckats med att göra världen ljus och lycklig för oss elever.

ingen snö iår heller

skrivet den: 2008-11-13 klockan: 22:55:10 Random Kommentarer (0)
Jag gillar att skriva - Min pojkvän kallar mig emo
Min pojkvän gillar skidor - Jag ber till gud om plusgrader hela vintern

Miss Titanic

skrivet den: 2008-11-13 klockan: 22:16:25 Kommentarer (1)
Miss Titanic
Att jag har stött på ett isberg större än Titanics gör mig ledsen
att inte ens eld kan få det att smälta gör att även jag går sönder
jag har krockat, jag hann inte flytta mig, och nu sjunker jag
Men till skillnad från båten, vars fotspår jag verkar följa
ligger detta vrak i lugnet på botten
medans mitt liv alltid kommer fortsätta i nån slags tyst kalabalik
Men precis som Titanic, så var jag ute på min första, och sista resa.
Jag försöker inte längre resa mig, det gör så ont att ramla
och jag vet att det händer, varje gång jag står upp på våra ben




12/11-08

skrivet den: 2008-11-12 klockan: 17:51:40 Random Kommentarer (0)
Sjukdom har smittat bloggen
Ja vet nån vad. Men jag är sjuk, händer absolut ingenting roligt.
har kollat på film, suttit vid datorn, sovit, tittat på film osv. det är inte roligt att skriva om
men jag kommer tillbaka snart, och så även bloggen.
Med de vanliga vardagligt gråa inläggen

Gratis mode

skrivet den: 2008-11-11 klockan: 23:17:25 Random Kommentarer (0)
Nu har jag som är en riktig sucker för "gratis sidor" hittat en ny favorit
http://gratismode.se/ samlar du poäng och byter ut dessa mot presentkort, biobiljetter eller trisslotter
roligt tidsfördriv som lönar sig :D

10/11-08

skrivet den: 2008-11-10 klockan: 21:10:27 Random Kommentarer (1)
Så var man sjuker

Vaknade upp igår och kände mig lite småhängig, äsch tänkte jag. I morse vaknade jag och mådde jätte illa, äsch tänkte jag och gick upp. Jag kollade mig i spegeln och mitt ena öga var alldeles rött och kletigt, äsch tänkte jag, igen. Åkte till skolan och har helt enkelt mått bajs hela dagen. Lite febrig, men har blivit bättre med lite panodil i kroppen. Ska snart gå och lägga mig, titta på film och somna. Så som man gör när man är sjuk


Titta hitåt!

skrivet den: 2008-11-09 klockan: 19:01:22 Random Kommentarer (1)
Finns det någon snäll själ därute?
Isåfall, finns det någon av dessa snälla själar som äger
"abba-mössor" "kalotter" eller jaa, vad ni nu kallar det

Isåfall fortsätter ni läsa
Är det någon av er snälla själar som äger en sådan som skulle kunna tänka sig att skänka den?
Det hela rör sig om en snäll akt, som jag väljer att snällt inte nämna här.
Hör av er, och, vissa straffar gud direkt

9/11 -08

skrivet den: 2008-11-09 klockan: 18:13:48 Random Kommentarer (0)
Nu va det allt ett tag sedan jag skrev
Fredags förmiddag för att vara punktligare.

Haft en finfin helg, mycket mys, lite bråk
och så massa pussar.

Just nu mår jag lite sådär
halsen gör lite ont, men efter att ha duschat så känner jag mig mindre matt
har kollat ikapp alla Andra Avenyn avsnitt under dagen.
så nu är jag uppdaterad inom det området

nu ska jag ta en sväng till mamma och pappa för att se vad dom sysslar med

idioti

skrivet den: 2008-11-07 klockan: 08:41:15 Random Kommentarer (0)
Nu är jag fan trött på allt idioti
Den här gången tänker jag sitta still
inte röra en jävla fena

fy

skrivet den: 2008-11-06 klockan: 22:34:59 Random Kommentarer (0)
Nej, jag är inte bitter
Jag hatar saker som är orättvisa,
speciellt när jag hamnar i underläge
och det gör jag visst alltid.

Istanbul - Turkiet

skrivet den: 2008-11-05 klockan: 22:49:54 Random Kommentarer (1)
Man lär sig någonting nytt varjedag. Det här är Istanbul, Turkiets huvudstad, vintertid, och ärligt talat så har jag sån dålig koll på sånt här med länder, att jag trodde att det inte fanns någon snö där. Men det har jag lärt mig idag, och inte nog med att det finns snö, det är fint också..





skärpning Eeze

skrivet den: 2008-11-05 klockan: 16:55:57 Random Kommentarer (0)
Min mamma har köpt Eeze åt mig, eftersom jag efter 18 år på jorden börjat få migrän. Tog en kur idag, läste bakpå att man skulle ta två tabletter, för att sedan efter två timmar, om smärtan inte lindrats. Går det inte över efter det, så ska man ta två till, MAX 6 tabletter per dygn. Jaha, tänker jag, öppnar paketet och finner 6 tabletter. Då menar dom alltså, att har man riktig otur så får man svepa ett paket varje gång man får anfall? och jag antar att det inte är några billiga piller heller. Herregud, att man ska behöva bli ruinerad för minsta lilla, det är ju inte riktigt klokt.

The truth about tea

skrivet den: 2008-11-04 klockan: 22:46:12 Kommentarer (0)
This thing I love so much




hela min existens

skrivet den: 2008-11-04 klockan: 18:21:55 Kommentarer (0)
Du rubbade hela min existens
Det var idag, min första teorilektion. Efter att ha legat hela dagen i soffan fann jag ingen riktig glädje i att göra mig så vacker, smetade på mig lite foundation, drog på mig en mössa och gick. På väg ner fann jag julstämning, jag vet, det är mer än en månad kvar och föresten, det blir ingen riktig jul för mig. Framme på körskolan kände jag ingenting alls. Ingenting skulle kunna rubba marken jag stod på. Gick in och plötsligt stod jag där och var tretton år. Tiden hade dragits tillbaka till 2003. Där satt han, han. Det rör sig varken om Nic Carter eller Leondardo di caprio, bara en vanlig Oscar Wiström. Jag stod där och kunde inte förmå mig till någonting annat. jag var tretton år och livet hade nyss börjat, blinkade till ett par gånger och jag var tillbaka. Arton år fyllda, och på min första teorilektion, men endå, inte med samma känsla som innan. Min grund hade skakats

315

skrivet den: 2008-11-04 klockan: 00:41:47 . Kommentarer (2)
don't you ever let me go
Jag saknar tiderna vi hade i början, dom där i December, när allt fortfarande var nytt och spännande. Att få sova med varandra så fort man fick chansen, för att sedan känna sig ensamast i världen när man va tvungen att sova ensam. Dom tiderna när vi inte ens visste vad tjaffs och bråk var, och när man trodde att man aldrig skulle förstå att kärlek är svårt. Saker och ting ändras, alltid för fort för att jag ska hinna med. Mitt i allt helvete vi blossar upp för ingenting, står jag, ensam och funderar på vart saker gick fel. Jag undrar alltid vad jag har gjort för fel, och vad jag ska göra för att få allting normal igen. Jag hatar våra sura miner, hårda ord och allt för höga röster. Jag hatar allt som missuppfattas, förvrängs och blir värre än det är tänkt. Jag behöver din kärlek, det är det enda jag verkligen behöver. När saker är som värst, vill jag inget hellre än att allt ska gå tillbaka till vardagen jag brukade älska. Vi fixar det här du och jag. Jag kan aldrig klara av att se dig med någon annan. Och jag vill aldrig leva en enda dag utan att veta att du är min. Vi måste ordna upp oss. För utan dig kan jorden lika gärna sluta snurra, utan dig hoppar jag av, utan dig är jag ingenting, och någonting måste man få vara.
Jag älskar dig
föralltid


3/11-08

skrivet den: 2008-11-03 klockan: 20:52:11 Random Kommentarer (1)
Har jag fortfarande spruträdsla?
Dagen har rullat på, har stött på massa väghinder men jag känner att det mesta är löst just nu. Det känns bra igen. Vi kom riktigt långt med filmingen idag, har förhoppningsvis bara klippningen kvar, det får vi fixa i veckan så vi inte lämnar in för sent. Vill inte göra det med första riktiga uppgiften. Svinkallt var det föresten i skolan idag, dom kan inte ha insett att det inte är sommar längre, kanske är dags att starta värmen? kanske? hallå, vi fryser!!
Vid fem gick jag och Martin till Vaccinationstjänst och tog våra första hepatitsprutor, jag som hatar sprutor. men det gick faktiskt väldigt bra. Själva sprutan kändes ju knappt, bara nu efteråt känns det lite stelt och så. Jag menar, när man tog stelkrampssprutan tyckte jag det gjorde jätte ont, den här kändes som sagt inte. härligt. Nu är det bara två kvar, en om en månad, och en om ett halvår.
Jag är trött och sitter och myser i favoritsoffan, dags att avsluta det här inlägget.

ett blodigt leende

skrivet den: 2008-11-03 klockan: 10:00:00 Kommentarer (1)
Vem gav dig ett leende i morse?
I morse vaknade jag upp, jag satte mig i sängen och svalde. Jag mår alltid illa på morgonen. Jag klädde på mig och startade plattången, bäddade till lite på sängen under tiden tången blev varm. Sen stod jag där med det varma mot mitt hår, kollade mig i spegeln och drog på ett leende. Läppen sprack och bildade en lodrät sprickalängs hela underläppen, blodet började sipra ut. Det bildade en blodbubbla. Av det har jag lärt mig att inte le när jag inte har någon anledning.

2/11-08

skrivet den: 2008-11-02 klockan: 20:56:11 Random Kommentarer (0)
Wake me up, when the next week ends
Idag har det blivit lite mer piff i rummet, jag bar ner högtalarna till resten så nu funkar dom att dunka med där nere. Flyttade även fotöljen dit högtalarna samlat damm.
Sen blev det en sväng in till stan med mamma, precis som jag sa att jag skulle. Köpte en vinterjacka, jag älskar den. Så skulle vi förbi Mediamarkt precis innan dom stängde och köpa säsong två av våran älskade serie, Mcleod's daughters. Men så fanns den inte inne, utan kommer i veckan. Skapligt småsur jag blev då.
Nu har vi sett de två sista avsnittet på ettan, och jag hoppas att säsong två snart rullar hem hit. hoppas hoppas hoppas.
I morgon ska vi ta sprutorna, jag är livrädd för sprutor, men känner mig faktiskt rätt lugn. men det kommer jag inte göra precis innan det är dags, fytusan
Nu funderar jag på att tända lite ljus och läsa, eller kolla på en film. Har börjat med en bok av Roslund och Hellström, nämligen flickan under gatan har läst deras bok box 21 innan, så jag hoppas jag inte blir besviken av den här.
Aja, nu orkar jag inte blogga mer. vi höres


1. Min älskade jacka
2. mina nya fina blockljus
3. vårat nya "fin" matbord
4. nya soffan i nya tvrummet

baby can I hold you tonight?

skrivet den: 2008-11-02 klockan: 00:11:09 . Kommentarer (0)
I want my baby here tonight

oftast går allt åt helvete
men det finns ingen jag älskar så som jag älskar dig




1/11-08

skrivet den: 2008-11-01 klockan: 23:11:19 Random Kommentarer (1)
Trevlig dag idag. Jag har nämligen varit på favoritstället Ikea, man blir ju inte lite sugen på att flytta hemifrån när man går där och strosar, nedå, inte ett dugg! Men jag bor hemma, och får nöja mig med att fixa mitt rum. Idag blev det ljus, ljus, ljus. Massor med ljus. och jesus, det är mysigt härinne nu.
Blev även lite till nedervåningen, åter igen, Ljus, Ljus, Ljus. men vi gillar't.
Jag har även rensat min kokvrå, som agerade skrubb, så nu har jag koll på vad som finns där. blev två kartonger med VHS filmer upp till vinden, för vad är VHS filmer utan en spelare? Värdelöst, tycker iallafall jag. Ni kanske invänder?

Är lite jätte sugen på linser, bruna. jag älskar brunt. hittade billiga bra. ska tänka på saken. Jag är ju faktiskt rädd för sånt som har med att peta i ögonen att göra. läskigt som tusan. men får se som sagt. vore ju en kul grej i den gråa vardagen.

Nu blir det mys med Veronica Mars, som vanligt. sen hoppas jag på fler pratstunder med min pojkvän. blir ju inte så ofta theese days, men titta.. jag lever endå.

I morgon blir det kanske snabb sväng till Maxihuset/Mediamarkt med Meine Mutter, det gillar vi.

Nåja, nu va det som sagt dags att lägga det här inlägget åt sidan


Mike Skinner

skrivet den: 2008-11-01 klockan: 00:32:48 Random Kommentarer (0)
Who the Fuck is Mike Skinner?


Mike, Mike, Mike. Helt underbart härlig röst. Känd från The Streets, här har vi den väldigt välkända låten. Dry your eyes mate. Är det någon som inte håller med om att den är bra? liksom på alla sett som går. Man blir glad, tankarna flyger iväg och man funderar verkligen över budskapet. fruktansvärt bra helt enkelt.
En annan låt som står mig nära hjärtat är Kano ft Mike Skinner - Nite Nite fick upp ögonen för den via floorfiller, världens bästa dansprogram. När Hannes Lundin använde den i sin auditionansökan. härligt och väcker minnen. Vore underbart om den Tävlingen kunde börja igen.
Nee, dags att sluta sluddra, igen.

RSS 2.0